home

reclame

drukwerk

vormgeving

illustraties

collages

cursussen

contact

portfolio

links

Cursussen

Vanaf 2010 begint Studio Liedorp met het geven van de volgende cursussen:

Cursus Photoshop
Leer efficient omgaan met het programma Adobe Photoshop. De cursus is individueel en wordt aangepast aan uw niveau en wensen. Ervaring is niet vereist. De programmatuur is niet bij de cursus inbegrepen.

Lessen zijn naar wens wekelijks of tweewekelijks en kosten € 17,50 per les van 45 minuten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Cursus Creativiteit voor kinderen
Kinderen vanaf 6 tot 14 jaar leren op speelse wijze door middel van tekenen, schilderen, boetseren en knutselen hun creativiteit te gebruiken en ontwikkelen. De cursus wordt individueel gegeven, maar begeleidende ouders worden aangemoedigd mee te doen!

Lessen zijn naar wens wekelijks of tweewekelijks en kosten € 17,50 per les van 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden en de GRATIS KENNISMAKINGSLES.

 

Cursus Creativiteit voor volwassenen
Het creatieve proces dat zich in de hersennen afspeelt om tot orignele ideeen te komen, is te leren. Voor iedereen vanaf 14 jaar is er daarom de cursus creativiteit voor volwassenen. Door voorbeelden en opdrachten wordt u uitgedaagd om uw creatieve geest ten volle te benutten. De inhoud van de cursus wordt aangepast aan uw niveau en wensen. De cursus wordt individueel gegeven.

Lessen zijn naar wens wekelijks of tweewekelijks en kosten € 17,50 per les van 45 minuten. Informeer naar de mogelijkheden en de GRATIS KENNISMAKINGSLES.

 

Cursussen worden gegeven op Schoolstraat 4 in Krimpen a/d Lek. Voor meer informatie belt u 0180 - 519740.