Atelier Studio Liedorp

Plezier in Kunst

Het atelier van Studio Liedorp


Behalve met reclame en grafische vormgeving houdt André Liedorp zich ook al jaren bezig met vrije kunst. Wat begon als ontspanning buiten het vormgevings- en illustratiewerk in opdracht, is uitgegroeid tot een atelier waar mensen terecht kunnen voor workshops en individuele lessen in tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis.

Let op! In verband met het coronavirus zijn alle workshops en lessen tot nader order stopgezet. Zodra deze weer beginnen wordt dit op deze site aangegeven en kun je weer inschrijven als altijd. 

André Liedorp (1973) is opgeleid tot grafisch vormgever, met als hoofdrichting esthetiek. Daarnaast volgde hij diverse schilder- en tekencursussen en workshops, waaronder lessen van Aaron Blaise (bekend als tekenaar bij Disney). Ook heeft hij kunstgeschiedenis gestudeerd, waar hij de eindopdracht heeft afgerond met een tien.  

In zijn kunst wisselt André klassiek "ambachtelijk" werk af met experimenteel expressionistisch werk. De drijfveer voor hem en de cursisten is altijd het plezier in de creatie!
'Hoe je pet staat' is een prima inspiratiebron.

André Liedorp werkt soms onder het pseudoniem Klatz.

Contact© Studio Liedorp - Alle rechten voorbehouden - Alle op deze site voorkomende afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.